Wagenparkbeheer

Outsourcing

Wagenparkbeheer of fleet management is het in kaart brengen van de kosten van uw wagenpark. Wie rijdt er met welke auto rijdt en wat zijn de kosten per werknemer?
Een wagenpark goed beheren vergt veel tijd en inspanning. Vaak is dit een "taak erbij" voor één van uw werknemers en dit terwijl het vaak één van de grootste kostenposten is van uw organisatie. Wanneer wij uw wagenpark gaan beheren scheelt u dat gewoon tijd en geld. Wij kennen de markt als geen ander en zijn daardoor efficiënter als het gaat om het in- en verkopen van auto’s maar ook het besparen op uw onderhoud. Zo zijn er veel factoren die van invloed zijn op uw totale mobiliteitskosten. Hier valt te besparen zoveel is zeker!

Inventarisatie

Hoeveel geven we uit aan ons totale wagenpark, waar kunnen we gaan besparen, hoe gaan we efficiënter om met ons wagenpark? Wanneer u hier geen antwoord op heeft is het zaak dit toch eens te laten onderzoeken. Het gaat tenslotte om één van de grootste kostenposten van uw organisatie.

MG Automotive is de mobiliteitsspecialist van de Hoeksche Waard. Of het nu gaat om het aanschaffen van één auto, het leasen van meerdere auto’s of het beheren van uw complete wagen park.
Bel ons voor een afspraak of vul het contactformulier in.